( ... termék )

Ön jelenleg itt tartózkodik: Kezdőlap » Katalógus » Schneider Electric » Anya
2016 máj. 26 csütörtök

Anya kapcsoló család

E-mail Nyomtatás PDF

Kiszerelés


A termékek minden esetben kompletten kerülnek kiszerelésre, azaz egyetlen rendelési szám tartalmazza az adott funkcióhoz tartozó betétet, a billentyűt ill. a fedlapot, és az egyes keretet is. Fényes felülete portaszító  és könnyen tisztítható.

Színes dekorációs csíkok


A termék alapszíne fehér, azonban a külön megvásárolható dekorációs csíkok segítségével színesebbé tehető a sorolókeret.
A keretek vízszintesen ötig, függőlegesen háromig sorolhatók, a formaterv miatt azonban a keretek eltérnek egymástól, és külön rendelési számmal rendelkeznek. A jelzőfényes kapcsolóknál a billentyű alatt található kisméretű LED halvány, piros fényével segíti a sötétben a tájékozódást.

Egyszerű, gyors szerelés


A vezeték bekötések könnyen áttekinthetők, a rugós vezetékcsatlakozók pedig biztos, de mégis gyorsan oldható kötést tesznek lehetővé. A termékek kis betétmélysége miatt a süllyesztődobozban elegendő hely marad az esetlegesen hosszabbra hagyott vezetékek biztonságos elhelyezésének.
A süllyesztőperem kialakítása körmös és csavaros fali szerelést tesz lehetővé, és kiemelőkeret alkalmazásával valósul meg a falon kívüli elhelyezés. Sorolható kiemelőkerettel falon kívüli szerelés esetén is sorolhatjuk a termékeket.

Anya kapcsoló család

Előnyök


Az „Anya” egy új Schneider Electric süllyesztett szerelvénycsalád, amely nagyon kedvező árával, friss formatervével, és egyszerű, de megbízható műszaki tartalmával jellemezhető.

Alkalmazások

A szerelvénycsaládban minden olyan funkció megtalálható, amely alkalmassá teszi lakossági és irodai felhasználásra. Alkalmazása abban az esetben megkérdőjelezhetetlen, ha inkább az ár a döntő szempont, de nem elhanyagolható az új és tetszetős formaterv sem.

tovább az Anya termékekhez >